ballore

Ballore f.sh. -

  1. Thurimë zakonisht me purteka, e cila vihet para dhe pas qerres që të mos bjerë ngarkesa; lesë qerreje. Ballore kallamash. I vë qerres balloret.
  2. shih ballë, ~i I 2.
  3. Ballcë.[1]

Etimologjia

Prononcimi

Sinonime

Antonime

Fjalë rrjedhëse

Në gjuhë tjera

Referencat

  1. Fjalori elektronik shpjegues FESH 1.0
This article is issued from Wiktionary. The text is licensed under Creative Commons - Attribution - Sharealike. Additional terms may apply for the media files.