ballastama

Ballastama f.sh.det. - Trari i pjerrët që del sipër bashit a kiçitbarkave dhe që vjen si vijim i kallumes. Ballastamaja e kiçit (e bashit).[1]

Etimologjia

Prononcimi

Sinonime

Antonime

Fjalë rrjedhëse

Në gjuhë tjera

Referencat

  1. Fjalori elektronik shpjegues FESH 1.0
This article is issued from Wiktionary. The text is licensed under Creative Commons - Attribution - Sharealike. Additional terms may apply for the media files.