ballafaqim

Ballafaqim m.sh. - Veprimi dhe rrjedhimi i tij sipas kuptimeve të foljeve ballafaqoj, ballafaqohem. Ballafaqim revolucionar. Ballafaqimi me popullin. Ballafaqimi i së resë me të vjetrën. Ballafaqimi i përvojës. Ballafaqimi i mendimeve (i pikëpamjeve). Ballafaqimi i dëshmitarëve. Metoda e ballafaqimit. Kërkoi ballafaqim. Bëj ballafaqimin.[1]

Etimologjia

Prononcimi

Sinonime

Antonime

Fjalë rrjedhëse

Në gjuhë tjera

Referencat

  1. Fjalori elektronik shpjegues FESH 1.0
This article is issued from Wiktionary. The text is licensed under Creative Commons - Attribution - Sharealike. Additional terms may apply for the media files.