ballëbreshtëz

Ballëbreshtëz f.sh.bot. - Bimë barishtore shumëvjeçare, e ngjashme me grashinën, me gjethe të vogla e të renditura dy e nga dy në bisqe, me lule të bardha e në tufë si të akacies, që rritet në ara e livadhe dhe që është ushqim i mirë për kafshët.[1]

Etimologjia

Prononcimi

Sinonime

Antonime

Fjalë rrjedhëse

Në gjuhë tjera

Referencat

  1. Fjalori elektronik shpjegues FESH 1.0
This article is issued from Wiktionary. The text is licensed under Creative Commons - Attribution - Sharealike. Additional terms may apply for the media files.