bakërosem

Bakërosem vetv. -

  1. vet. veta III. I bie kallaji dhe i del bakri një ene; zë kripë helmuese një enë bakri e pakallajisur. U bakëros kusia.
  2. Helmohem, kur ha në enë bakri të pakallajisur. U bakërosën keq.[1]

Etimologjia

Prononcimi

Sinonime

Antonime

Fjalë rrjedhëse

Në gjuhë tjera

Referencat

  1. Fjalori elektronik shpjegues FESH 1.0
This article is issued from Wiktionary. The text is licensed under Creative Commons - Attribution - Sharealike. Additional terms may apply for the media files.