bajmak

Bajmak mb.bised. - Që i ka këmbët të shtrembra dhe që ecën duke i hedhur anash ose duke i përpjekur; i shtrembër. Bajmak nga brenda (nga jashtë). Kalë (viç) bajmak. Lopë bajmake. Grua bajmake. Këmbë bajmake.[1]

Etimologjia

Prononcimi

Sinonime

Antonime

Fjalë rrjedhëse

Në gjuhë tjera

Referencat

  1. Fjalori elektronik shpjegues FESH 1.0
This article is issued from Wiktionary. The text is licensed under Creative Commons - Attribution - Sharealike. Additional terms may apply for the media files.