bajalldi

Bajalldi f.bised. - Të përzier dhe si të fikët që i vjen njeriut nga të ngrënët e tepërt, nga një ushqim i keq, nga lodhja etj. Më vjen (kam) bajalldi.[1]

Etimologjia

Prononcimi

Sinonime

Antonime

Fjalë rrjedhëse

Në gjuhë tjera

Referencat

  1. Fjalori elektronik shpjegues FESH 1.0
This article is issued from Wiktionary. The text is licensed under Creative Commons - Attribution - Sharealike. Additional terms may apply for the media files.