bacarak

Bacarak m.sh.gjell. - Lakror që bëhet me miell misri dhe me presh, me hithra ose me lakra të tjera. Bacarak me presh (me lakra).[1]

Etimologjia

Prononcimi

Sinonime

Antonime

Fjalë rrjedhëse

Në gjuhë tjera

Referencat

  1. Fjalori elektronik shpjegues FESH 1.0
This article is issued from Wiktionary. The text is licensed under Creative Commons - Attribution - Sharealike. Additional terms may apply for the media files.