babanace

Babanace f.sh. - Bukë misri e zënë me ujë të ftohtë dhe e pa kulluar mirë në të pjekur; bukë e qullët, e papjekur mirë. S'hahej babanacja.[1]

Etimologjia

Prononcimi

Sinonime

Antonime

Fjalë rrjedhëse

Në gjuhë tjera

Referencat

  1. Fjalori elektronik shpjegues FESH 1.0
This article is issued from Wiktionary. The text is licensed under Creative Commons - Attribution - Sharealike. Additional terms may apply for the media files.