bërshen

Shqip

Bërshen m.sh.bot. - Dru halor, i ngjashëm me dëllinjën, me gjethe përherë të blerta, që e ka lëndën të kuqërreme, të rëndë e të fortë dhe që ka lëng të helmët në bala, në lëvore e në trung. Dru bërsheni.[1]

Etimologjia

Shqiptimi

Sinonime

Antonime

Fjalë të prejardhura

Në gjuhë tjera

Referencat

  1. Fjalori elektronik shpjegues FESH 1.0
This article is issued from Wiktionary. The text is licensed under Creative Commons - Attribution - Sharealike. Additional terms may apply for the media files.