bërbëlitje

Shqip

Bërbëlitje f.sh. -

  1. Veprimi sipas kuptimit të foljes bërbëlit.
  2. Fjalë që i shqiptojmë përgjysmë, ngadalë dhe jo qartë; mërmëritje. Me bërbëlitje nëpër gojë.[1]

Etimologjia

Shqiptimi

Sinonime

Antonime

Fjalë të prejardhura

Në gjuhë tjera

Referencat

  1. Fjalori elektronik shpjegues FESH 1.0
This article is issued from Wiktionary. The text is licensed under Creative Commons - Attribution - Sharealike. Additional terms may apply for the media files.