bërbëlit

Shqip

Bërbëlit kal. - I shqiptoj fjalët përgjysmë, ngadalë dhe jo qartë;. flas turbull e me zë të ulët; belbëzoj, mërmërit. Bërbëlit fjalë të pakuptueshme. Bërbëlit me vete (me zemërim).[1]

Etimologjia

Shqiptimi

Sinonime

Antonime

Fjalë të prejardhura

Në gjuhë tjera

Referencat

  1. Fjalori elektronik shpjegues FESH 1.0
This article is issued from Wiktionary. The text is licensed under Creative Commons - Attribution - Sharealike. Additional terms may apply for the media files.