Shqipëria

Shqip

Emër

Shqipëria -

  1. vend në juglindje të Evropës
    Kufizohet me Malin e Zi, Kosovën, Maqedoninë dhe Greqinë.
    Kryeqytet i Shqipërisë është Tirana.

Në gjuhët tjera

Mbizotërimi i gjuhëve është marrë sipas numrit të postimeve në Wikipedia, pra gjuhët me më shumë postime janë marrë si gjuhët më mbizotëruese.

This article is issued from Wiktionary. The text is licensed under Creative Commons - Attribution - Sharealike. Additional terms may apply for the media files.