Në gjuhët e tjera

Ky është shablloni i të gjitha gjuhëve në Wikipedia, këtë shabllon kopjoni dhe përdorni gjat postimit të fjalëve dhe përkthimit të tyre në gjuhë tjera.

Disambiguation

Në gjuhët tjera

Dominanca e gjuhëve është marr sipas numrit të postimeve në Wikipedia, pra gjuhët me më shum postime jan marrë si gjuhë më dominante.

This article is issued from Wiktionary. The text is licensed under Creative Commons - Attribution - Sharealike. Additional terms may apply for the media files.