Gjuha luksemburgishte

Luksemburgishte - Është një ndër tri gjuhët zyrare të Luksemburgut. Gjuhë Indo-Evropiane e familijes së gjuhëve Gjermanike dhe flitet nga populli i Luksemburgut.

Etimologjia

Prononcimi

Sinonime

Antonime

Fjalë rrjedhëse

Në gjuhë tjera

This article is issued from Wiktionary. The text is licensed under Creative Commons - Attribution - Sharealike. Additional terms may apply for the media files.