Britania e Madhe

Shqip

Emër

Britania e Madhe -

  1. mbretëri në Evropë që përfishinë Anglinë, Skocinë, Uelsin dhe Irlandën Veriore
    Londra është kryeqytet i Britanis së Madhe.

Në gjuhët tjera

Dominanca e gjuhëve është marr sipas numrit të postimeve në Wikipedia, pra gjuhët me më shum postime jan marrë si gjuhë më dominante.</sm<ll>

This article is issued from Wiktionary. The text is licensed under Creative Commons - Attribution - Sharealike. Additional terms may apply for the media files.