Brazili

Shqip

Emër

Brazili -

  1. Është vend në Amerikën Jugore. Flitet gjuha portugeze dhe emri zyrtar i këtij vendi është Republika Federative e Brazilit.

Etimologjia

Shqiptimi

Sinonime

Antonime

Fjalë të prejardhura

Në gjuhë tjera

This article is issued from Wiktionary. The text is licensed under Creative Commons - Attribution - Sharealike. Additional terms may apply for the media files.