Bolivia

Shqip

Emër

Bolivia -

  1. Vend në Amerikën Jugore. Kufizohet me Brazilin në veri dhe lindje, me Paraguain dhe Argjentinën në jug dhe Kilin e Perunë në perëndim.

Etimologjia

Shqiptimi

Sinonime

Antonime

Fjalë të prejardhura

Në gjuhë tjera

This article is issued from Wiktionary. The text is licensed under Creative Commons - Attribution - Sharealike. Additional terms may apply for the media files.