BAT

BAT -

Shkurtesa BAT ka këto kuptime:

  • British American Tabacco
  • Batalion
  • Bazat e Arsimit Teknik


Kjo është një faqe kthjelluese. Në qoftë se erdhët këtu duke ndjekur një lidhje nga një artikull tjetër, mund të ktheheni mbrapa dhe të rregulloni lidhjen që të tregojë artikullin e duhur.

.

This article is issued from Wiktionary. The text is licensed under Creative Commons - Attribution - Sharealike. Additional terms may apply for the media files.