Benvinguts al Viccionari, el diccionari universal, lliure i gratuït que tothom pot editar.
Avui és diumenge, 4 de octubre de 2020 (UTC) i actualment estem treballant en 466.899 entrades de diccionari.

Què és el Viccionari?

El Viccionari és un diccionari universal lliure en desenvolupament continu sobre la base de col·laboracions desinteressades. Tothom hi pot ajudar!

L'objectiu és recollir totes les paraules del món i explicar-les en català. Més enllà del simple diccionari habitual, pot incloure no només les definicions, sinó també tot tipus de recull lexicogràfic: traduccions multilingües del català i bilingües al català, etimologies, pronunciacions, exemples, sinònims, formes gramaticals, expressions i locucions, etcètera. El nostre objectiu és facilitar tota la informació que ajudi a comprendre una paraula en el seu context, evolució, usos i aspectes diversos, i fer-ho de forma descriptiva, sense jutjar el seu valor ni amb cap intenció normativa.

Com a wiki obert i lliure, tothom hi pot col·laborar, modificar o corregir, ja que tothom hi participa sota els termes de la llicència Reconeixement i Compartir Igual de Creative Commons.

...més informació.

Iniciar noves pàgines

Si no goseu o no sabeu com editar les entrades podeu sol·licitar-les afegint-les a Viccionari:Articles demanats, tard o d'hora algun altre usuari pot iniciar-les.
Si ja sabeu com editar pàgines amb codi wiki i coneixeu el nostre llibre d'estil podeu iniciar amb major facilitat noves entrades a partir d'aquí. Llanceu-vos-hi!

SubstantiuVerbAdjectiuAdverbiAltres paraulesEn altres idiomesAjuda
  • Pàgines d'ajuda: Llibre d'estil - Preguntes Més Freqüents - Plantilles de manteniment - Etiquetes d'usuari
  • Contacta: La taverna - Llista dels Viccionaris - Llista d'administradors - La llista Babel (idiomes)
  • Assumptes multilingüístics: Índex d'idiomes - Recursos i eines de traducció
Altres projectes de la Fundació Wikimedia

El Wiktionary/Viccionari és part de la Fundació Wikimedia, una fundació sense ànim de lucre registrada a Florida, EUA. Wikimedia manté el Viccionari i altres projectes multilingües i de contingut obert:


Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure


Wikicommons, dipòsit multimèdia


Meta, coordinació dels projectes Wikimedia


Viquidites, col·lecció de dites i citacions


Viquillibres, llibres de text i manuals lliures


Viquitexts, documents lliures


Viquiespècies, directori d'espècies


Viquinotícies, notícies

This article is issued from Wiktionary. The text is licensed under Creative Commons - Attribution - Sharealike. Additional terms may apply for the media files.