Benvinguts al Viccionari, el diccionari universal, lliure i gratuït que qualsevol pot editar.
Avui és dijous, 27 de febrer de 2020 (UTC) i actualment estem treballant en 435.929 entrades de diccionari.

Què és el Viccionari?
El Viccionari és un diccionari universal lliure en desenvolupament continu sobre la base de col·laboracions desinteressades. Tothom hi pot ajudar!

L'objectiu és recollir totes les paraules del món i explicar-les en català. Més enllà del simple diccionari habitual, pot incloure no només les definicions, sinó també tot tipus de recull lexicogràfic: traduccions multilingües del català i bilingües al català, etimologies, pronunciacions, exemples, sinònims, formes gramaticals, expressions i locucions, etcètera. El nostre objectiu és facilitar tota la informació que ajudi a comprendre una paraula en el seu context, evolució, usos i aspectes diversos, i fer-ho de forma descriptiva, sense jutjar el seu valor ni amb cap intenció normativa.

Com a wiki obert i lliure, tothom hi pot col·laborar, modificar o corregir, ja que tothom hi participa sota els termes de la llicència Reconeixement i Compartir Igual de Creative Commons.

...més informació.

Iniciar noves pàgines

Si no goseu o no sabeu com editar les entrades podeu sol·licitar-les afegint-les a Viccionari:Articles demanats, tard o d'hora algun altre usuari pot iniciar-les.
Si ja sabeu com editar pàgines amb codi wiki i coneixeu el nostre llibre d'estil podeu iniciar amb major facilitat noves entrades a partir d'aquí. Llanceu-vos-hi!

SubstantiuVerbAdjectiuAdverbiAltres paraulesEn altres idiomes
Ajuda
  • Pàgines d'ajuda: Llibre d'estil - Preguntes Més Freqüents - Plantilles - Plantilles de manteniment - Etiquetes d'usuari- Llista d'imatges
  • Contacta: La taverna - Llista dels Viccionaris - Llista d'administradors - La llista Babel (idiomes)
  • Assumptes multilingüístics: Índex d'idiomes - Viccionari:Recursos i eines de traducció
Viccionaris en altres llengües

Estadístiques

Altres projectes de la Fundació Wikimedia
El Wiktionary/Viccionari és part de la Fundació Wikimedia, una fundació sense ànim de lucre registrada a Florida, EEUU. Wikimedia manté el Viccionari i altres projectes multilingües i de contingut obert:
La Viquipèdia
L'enciclopèdia lliure
Wikicommons
Dipòsit multimèdia
Meta
Coordinació dels projectes Wikimedia
Viquidites
Col·lecció de cites
Viquillibres
Llibres de text i manuals lliures
Viquitexts
Documents lliures
Viquiespècies
Directori d'espècies
Viquinotícies
Notícies
This article is issued from Wiktionary. The text is licensed under Creative Commons - Attribution - Sharealike. Additional terms may apply for the media files.