Wilujeng Sumping di Wikicutatan
Rohangan cutatan bébas nu bisa diédit ku balaréa, dipidangkeun dina basa Sunda

  • Mitembeyan
  • Paluruh
  • Sawala
  • Panglawungan
  • Pitulung
  • Daptar
  • 1.791 cutatan


Wikiquote:Cutatan poé ieu/29 April, 2020
Per bulan & taun.
Crystal Clear app Login Manager.png
Inohong
Applications-development.svg
Pakasaban
Crystal Clear app ksirtet.png
Téma
Nuvola apps remote.png
Kajadian
Nuvola apps kaboodle.png
Hiburan
Nuvola apps edu languages.png
Paribasa
Omong Inohong
Radén Haji Muhamad Musa

Ayang-ayang gung // gung goongna ramé // ménak Ki Mas Tanu // nu jadi Wadana // naha manéh kitu // tukang olo olo // loba anu giruk // ruket ka kumpeni // niat jadi pangkat // katon kagoréngan // ngantos Kanjeng Dalem // lempa lempi lempong // ngadu pipi jeung nu ompong (jalan ka Batawi ngemplong).

Wawacan Panji Wulung

Pangkur

Seja nyaba ngalalana
ngitung lembur ngajajah milangan kori
henteu puguh nu dijugjug
balik paman sadaya
nu ti mana tiluan semu rarusuh
lurah bégal ngawalonan
aing ngaran Jayapati.

...
Paluruh Cutatan
anyarkeun

Inohong

Abdurrahman Wahid  · Baharuddin Jusuf Habibie  · Carl Sagan‎  · Imam Syafé'i  · Kang Ibing  · Asép Sunandar Sunarya  · Déwi Sartika  · Kang Darso  · Didi Pétét  · Oto Iskandar di Nata‎  · Méméd Sastrahadiprawira  · Muhamad Musa

Pakasaban: 

Arsiték  · Artis  · Ékonom  · Filsuf  · Guru jeung Sokoguru  · Élmuwan  · Jurnalis  · Pabisnis  · Pamingpin nagara  · Pulitisi  · Sastrawan

Téma: 

Agama  · Barat  · Tresna asih  · Film  · Filsafat  · Filsafat Indonésia  · Kawanén  · Komputer  · Kokolot  · Atikan  · Perang  · Sosobatan  · Pulitik  · Seni  · Tarian

Paribasa: 

Acéh  · Afganistan  · Afrika  · Bali  · Banjar  · Batak  · Bolaang Mangondouw  · Bugis  · Dayak  · Florés  · Indonésia  · Inggris  · Jambi  · Jawa  · Jepang  · Jérman  · Kaili  · Kaur  · Kéi  · Kerinci  · Lampung  · Latin  · Madura  · Makassar  · Mandar  · Mbojo  · Melayu  · Mesir  · Minahasa  · Minangkabau  · Muara Enim  · Musi Banyuasin  · Nias  · Ogan Koméring Ilir  · Palémbang  · Papua  · Perancis  · Riau  · Rumania  · Samawa  · Sanana  · Sasak  · Seram Kulon  · Serawai  · Sikka  · Sunda  · Talaud  · Ternaté  · Tiongkok  · Toraja  · Walanda

Nu séjén: 

Pilem deungeun : Sherlock Holmes  · Acara tipi : Ini Talk Show  · Kajadian : Pilpres 2015


Éntri Anyar +/−

Paribasa Sunda · Paribasa Indonésia · Ini Talk Show · Paribasa Minangkabau · ‎Chitra Banerjee Divakaruni · Cigno · Convenzione · ‎Coscienza morale · ‎Fabi Silvestri Gazzé · Steve Jobs · Lucciola · Sergio Mattarella · Annie Messina · La migliore offerta · ‎Notte al museo - Il segreto del faraone · Occhiali · Paz Ortega Andrade · Parrucca · Il pianista (film) · Prospettiva · Ragionamento · ‎S.W.A.T. - Squadra speciale anticrimine · The Box (film 2009) · The Imitation Game · Vita e morte · Hayley Williams

Wikiquote
Wilujeng sumping di Wikiquote basa Sunda, rohangan bébas pikeun midangkeun babasan, paribasa, kekecapan mutiara jeung cutatan anu kakoncara, tur bisa ditembong sarta dioméan ku saha baé. Ti mimiti diadegkeunna taun 2007, nika danget ieu Wikiqoute basa Sunda kakara ngawadahan 1.791 kaca cutatan (boh tina basa Sunda boh tina basa lian anu ditarjamahkeun). Anu dipidangkeunna nyaéta kekecapan mutiara, karya sastra, babasan, paribasa jeung réa deui, kaasup ogé sumber-sumber anu dipikawanoh ku sakumna jalma. Leuwih lengkepna mah mangga sorang Wikipédia anu medarkeun informasi leuwih jero, ogé Wikikamus pikeun maluruh kekecapan anu ahéng.
Panglawungan

Jadwal patepung lawung

Anu dirarancang:

  • Dugika danget ieu can aya wacana pikeun ngayakeun panglawungan Wikicutatan basa Sunda

Anu geus dilaksanakeun:

  • Dugika danget ieu can kungsi ngayakeun panglawungan Wikicutatan basa Sunda

Kontributor pangaktifna


Wikicutatan lian nu pangonjoyna  +/−
(Apdétan panungtung tanggal 30 April 2019)

Wikicutatan dijalankeun ku Yayasan Wikimédia, hiji yayasan tanpabati nu didaptarkeun di Florida, AS. Wikimédia ngajalankeun sababaraha proyék wiki multibasa séjénna nu sipatna nembrak:

Wikipédia
Wikipedia
Énsiklopédi bébas
Wikisource
Wikisource
Dokumén Bébas
Wikikamus
Kamus bébas
Wikibooks
Wikibooks
Pustaka jeung Manual
Wikinews
Wikinews
Warta Bébas
Wikispecies
Diréktory Spésies
Wikivoyage
Inpo Liliaran
Wikiversity
Wikiversity
Sarana Diajar Bébas
Commons
Commons
Gudang média keur balaréa
Wikidata
Dadasar Pangaweruh Bébas
MediaWiki
MediaWiki
Koordinasi MediaWiki
Meta-Wiki
Koordinasi sadaya proyék Wikimédia
Kategori ·Sawala ·Deudeul
1000  1500 
1.791 Cutatan
This article is issued from Wikiquote. The text is licensed under Creative Commons - Attribution - Sharealike. Additional terms may apply for the media files.