Mirësevini në Wikicitate,
përmbledhja e lirë e citateve të cilën edhe ju mund ta redaktoni.
54 artikuj në shqip
E martë, 12 shkurt, 2019, 17:22

Wikicitate është një përmbledhje e lirë në rrjet dedikuar citateve të referencuara nga njerëz dhe vepra artistike të shquara nga të gjitha gjuhët e botës. Përpara se të nisni të redaktoni, vizitoni Portalin e Komunitetit për të mësuar si mund të kontribuoni në Wikicitate si dhe lajmet më të fundit në lidhje me projektin. Pasi të keni bërë disa prova te livadhi, kyçuni dhe mund të filloni menjëherë të redaktoni pothuajse çdo faqe.

Citati i ditës
Wikiquote:Citati i ditës/12 shkurt 2019

Lajmet

 • Si më referon ti moj çupkë! - Moduli i referimit ka tashmë të gjitha kategoritë e veta. Kategoria:CS1
 • Punët e mira bëhen shpejt e shpejt. - Mbaron krijimi i kategorive të faqeve me gabime në burime. Kategoria:Gabime CS1
 • Burimet e fshatit tonë - Fillon krijimi i kategorive të faqeve me gabime në burime.
 • Si me magji! - Harry Potter dhe Dhoma e të Fshehtave (libri) përzgjidhet si artikull i mirë.
 • Ti je një magjistar, Harri! - Harry Potter dhe Guri Filozofal (libri) përzgjidhet si artikull i mirë.
 • Rrofsh e qofsh o kryetar! - Klein Muçi zgjidhet sërish si administrator.
 • Mirë e bukur! - Wikicitate ka tashmë artikullin e saj të parë të mirë: Harry Potter dhe Princi Gjakpërzier (libri).
 • Gabimet e Mirelës - Fillon puna për krijimin e faqes së ndihmës në lidhje me Gabimet CS1.
 • Të na rrojë kryetari! - Klein Muçi kandidon sërish për administrator. Shkunde votën!
 • Punë, punë, natë e ditë, që të shohim pakëz dritë. - Wikicitate i futet punës me stampën {{Në punim}}.

Faqet në rrjet

Artikujt e rinj

Artikull i ri në Wikicitate:
Tigri

Komuniteti

Rreth Wikicitate

 • Nëse jeni përdorues i ri lexoni faqet ndihmëse.
 • Sigurohuni t'i hidhni një sy rregullave kryesore të komunitetit.
 • Përpara se të shkruani artikullin tuaj të parë është me rëndësi të lexoni çfarë është një artikull.
 • Për të bërë prova me wikitekst shkoni te Livadhi.
 • Nëse keni pyetje në lidhje me Wikicitate shkoni te Pyetje e Përgjigje.
 • Faqja për të diskutuar temat më të rëndësishme që lidhen me Wikicitate është Kuvendi.
 • Për vërejtje dhe ankesa shkoni në Zyrën e Ankesave.
 • Shfletoni WikiProjektet për të gjetur projekte sipas temave që ju interesojnë.
Wikicitate menaxhohet nga Fondacioni Wikimedia, një fondacion jofitimprurës i cili gjithashtu menaxhon disa projekte të tjera shumë-gjuhëshe me përmbajtje të lirë:
Wiki-Fjalori
Fjalori i Lirë
Wiki-Librat
Libra dhe tekste didaktike
Wikipedia
Enciklopedia e lirë
Wiki-Burimet
Libraria e lirë
Wiki-Speciet
Lista e gjallesave
Wiki-Lajmet
Lajmet e lira
Meta-Wiki
Koordinimi i të gjitha projekteve
Commons
Depoja e përbashkët e materialeve multimediale
Wikiversiteti
Qendra e mësimit pa kufi
Wikidata
Baza e lirë e të dhënave
Wiki-Udhëtime
Guida turistike e hapur
This article is issued from Wikiquote. The text is licensed under Creative Commons - Attribution - Sharealike. Additional terms may apply for the media files.