Mirësevini në Wikicitate,
përmbledhja e lirë e citateve të cilën edhe ju mund ta redaktoni.
73 artikuj në shqip
E martë, 6 shkurt, 2018, 20:07 (UTC)

Wikicitate është një përmbledhje online e lirë e citimeve me burim nga njerëz të shquar dhe veprave krijuese në çdo gjuhë, thënie të përkthyera nga anglishtja dhe gjuhët e tjera, dhe lidhje në faqet e Wikipedia për më shumë informacione. Vizito faqet ndihmëse ose eksperimento në livadhin për të mësuar se si ju tani menjëherë mund të redaktoni pothuajse secilën faqe; ose shko dhe kyçu për të filluar kontributin në Wikicitate.

Citati i ditës

Faqet e përzgjedhura

Kategoritë kryesore

Njerëz

 • Shkrimtarë
 • sipas profesionit
 • sipas kombësisë

Prodhime

 • Filma
 • Vepra letrare
 • Televizion

Shfleto Wikicitatet

 • Lista
 • Fjalë të urta
 • Tema

Faqet e reja

Komuniteti

Rreth projektit

 • Faqja kryesore për të diskutuar është Kuvendi, ndërsa më shumë sa i përket lëvizjes Wikimedia mund të lexoni në artikullin anglisht.
 • Nëse jeni fillestar, ju mund të eksperimentoni në Livadhin e Wikicitateve

Projektet motra

Wikiquote mbahet nga Fondacioni Wikimedia, një fondacion pa përfitime i rregjistruar në Florida, SHBA. Wikimedia mban dhe disa projekte të tjera wiki si:

Wikipedia
Enciklopedi e lirë
Wiktionary
Fjalori
Wikibooks
Libra
Wikisource
Dokumente në anglisht
Wikispecies
Amëza e gjallesave
në anglisht
Wikinews
Lajme në shqip
Commons
Materiale grafike
Meta-Wiki
Wikimedia koordinuesi
This article is issued from Wikiquote. The text is licensed under Creative Commons - Attribution - Sharealike. Additional terms may apply for the media files.