2019

Abad: abad ka-20 - abad ka-21 - abad ka-22
Dékade: 1980-an 1990-an 2000-an 2010-an 2020-an 2030-an 2040-an
Taun: 2016 2017 2018 - 2019 - 2020 2021 2022

Taun ka-2019 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

Kajadian

Nu babar

Nu pupus


Poé peré

Tumbu luar

Artikel ngeunaan kalénder ieu mangrupa taratas, perlu disampurnakeun. Upami sadérék uninga langkung paos perkawis ieu, dihaturan kanggo ngalengkepan.
This article is issued from Wikipedia. The text is licensed under Creative Commons - Attribution - Sharealike. Additional terms may apply for the media files.