Senén, 2 Maret 2020 · 03.07 UTC ·
ᮃᮊ᮪ᮞᮛ
Wilujeng Sumping di Wikipédia

Énsiklopédi bébas basa Sunda, anu bisa diédit ku saha baé.

Budaya · Géografi · Sajarah · Sunda · Téhnologi · Kategori Séjén

Nepi ka danget ieu geus aya
59.862 artikel sarta 23.541 pamaké nu kadaptar



2/03/2020 · 03.07 UTC ·

Wilujeng Sumping di Wikipédia

Énsiklopédi bébas basa Sunda nu bisa diédit ku saha baé. Kiwari kakara mibanda 59.862 artikel jeung 23.541 pamaké kadaptar.

1962 - Wilt Chamberlain nyitak 100 angka dina sakali tanding

Poé ieu dina sajarah

1498 - Vasco da Gama nepi ka Mozambik.
1657 - 60-70% Kota Édo (Tokyo) ancur alatan kahuruan.
1791 - Mesin semapor munggaran dipasang, di Kota Paris.
1919 - Komintern munggaran masamoan di Moskow.
1946 - Ho Chi Minh jadi présidén Viétnam Kalér.
1995 - Yahoo! dibadanhukumkeun.
2004 - Pangeboman Poé Asyuro di Irak, 170 palastra.

Gambar Petingan

Papiliun de Flore

Papiliun de Flore, bagéan tina Istana Louvre di Paris, Perancis, ditempo ti Taman Tuileries.

Artikel Petingan

Lauk Koki

Lauk koki (Carassius auratus auratus) nyaéta salah sahiji jenis lauk emas hias cai darat ti kulawarga Cyprinidae sarta ordo Cypriniformes. Lauk koki nyaéta salah sahiji lauk nu mimiti dilindeukeun, dipiara, sarta dibudidayakeun. Kiwari lauk koki mangrupakeun salah sahiji lauk hias akuarium nu paling kasohor.


Panglawungan

Sunda Ngajomantara!
Kiwari baraya Sunda nu ngokolakeun
Wikipédia geus kawilang loba.
Anjeun bisa miluan ngamekarkeun
ieu Wikipédia bareng jeung baraya séjénna.

PANGLAWUNGAN


Pitulung

Wikipédia téh énsiklopédi nu disusun réréongan
ku nu maracana. Kiwari geus aya 59.862 artikel.
Anjeun, atawa sing saha waé, bisa ngédit ampir
sakabéh artikel ayeuna kénéh ku cara ngaklik
tumbu édit nu aya dina luhur unggal kaca.

NULIS DI WIKIPÉDIA


Kaca Husus

  • Anyar Robah
  • Kategori
  • Sawala
  • Panglawungan
  • Unjal Berkas
  • Akun Global
  • Kontribusi
  • Kuncén
Pakakas Wiki
  1. Gatot Mangkoepradja (id, 🗘)
  2. Andi Sultan Daeng Radja (id, 🗘)
  3. Abu Sufyan (id, 🗘)
  4. Yazid bin Abu Sufyan (id, 🗘)
  5. Muawiyah bin Abu Sufyan (id, 🗘)
  6. Nabi Nuh (id, 🗘)
  7. Rasuna Said (id, 🗘)
  8. Marwan bin al-Hakam (id, 🗘)
  9. Pattimura (id, 🗘)
  10. Ki Sarmidi Mangunsarkoro (id, 🗘)
Tarjamahkeun Artikel


Keur Lumangsung

Portal:Keur lumangsung/Maret 2020

Warta Kiwari

Wikipédia Nusantara
Indonésia  Acéh  Banjar  Banyumasan
Bugis  Gorontalo  Jawa  Malayu
Minang  Tetun
Proyék Basa Sunda
WikiCutatan  WikiKamus  WikiBuku

Wikipédia Nusantara
  1. Basa Inggris (5.861.835 artikel)
  2. Basa Cébu (5.365.457 artikel)
  3. Basa Swédia (3.747.716 artikel)
  4. Basa Jérman (2.306.689 artikel)
  5. Basa Perancis (2.109.076 artikel)
Wikipédia Pangonjoyna
Sunda Ngajomantara!
Kiwari baraya Sunda nu ngokolakeun Wikipédia geus kawilang loba. Anjeun bisa miluan ngamekarkeun ieu Wikipédia bareng jeung baraya séjénna.

Panglawungan

Pitulung Ngédit

Wikipédia téh énsiklopédi nu disusun réréongan ku nu maracana. Kiwari geus aya 59.862 artikel. Anjeun, atawa sing saha waé, bisa ngédit ampir sakabéh artikel ayeuna kénéh ku cara ngeklik tutumbu édit nu aya dina luhur unggal kaca.
Pitulung

Pakakas Wiki
  • Anyar Robah
  • Kategori
  • Sawala
  • Panglawungan
  • Unjal Berkas
  • Akun Global
  • Kontribusi
  • Kuncén

Kaca Husus

Artikel nu Dipikabutuh
  1. Gatot Mangkoepradja (id, 🗘)
  2. Andi Sultan Daeng Radja (id, 🗘)
  3. Abu Sufyan (id, 🗘)
  4. Yazid bin Abu Sufyan (id, 🗘)
  5. Muawiyah bin Abu Sufyan (id, 🗘)
  6. Nabi Nuh (id, 🗘)
  7. Rasuna Said (id, 🗘)
  8. Marwan bin al-Hakam (id, 🗘)
  9. Pattimura (id, 🗘)
  10. Ki Sarmidi Mangunsarkoro (id, 🗘)


Warta Kiwari

Portal:Keur lumangsung/Maret 2020

Wikipédia Nusantara

Wikipédia Nusantara
Indonésia  Acéh  Banjar  Banyumasan  Bugis  Gorontalo  Jawa  Malayu  Minang  Tetun
Proyék Basa Sunda
WikiCutatan  WikiKamus  WikiBuku
Wikimédia Indonésia

Wikipédia Pangonjoyna
  1. Basa Inggris (5.861.835 artikel)
  2. Basa Cébu (5.365.457 artikel)
  3. Basa Swédia (3.747.716 artikel)
  4. Basa Jérman (2.306.689 artikel)
  5. Basa Perancis (2.109.076 artikel)
Sadaya Wikipédia


Wikipédia dijalankeun ku Yayasan Wikimédia, hiji yayasan tanpabati nu didaptarkeun di Florida, AS. Wikimédia ngajalankeun sababaraha proyék wiki multibasa séjénna nu sipatna nembrak:

Wiktionary
Kamus bébas
Wikisource
Dokumén Bébas
Wikiquote
Kumpulan Cutatan
Wikibooks
Pustaka jeung Manual
Wikinews
Warta Bébas
Wikispecies
Diréktory Spésies
Wikivoyage
Inpo Liliaran
Wikiversity
Sarana Diajar Bébas
Commons
Gudang média keur balaréa
Wikidata
Dadasar Pangaweruh Bébas
MediaWiki
Koordinasi MediaWiki
Meta-Wiki
Koordinasi sadaya proyék Wikimédia
This article is issued from Wikipedia. The text is licensed under Creative Commons - Attribution - Sharealike. Additional terms may apply for the media files.