Wikipédia basa Sunda

Wikipedia basa Sunda nyaéta énsiklopédi online dina basa Sunda ti Wikipedia. Kawas Wikipedia dina basa lianna di dunya, Wikipedia basa Sunda aya dina aturan-aturan dasar Wikipedia saperti dina panulisan artikel kawijakan pamaké.

Artikel ngeunaan Wikipédia ieu mangrupa taratas, perlu disampurnakeun. Upami sadérék uninga langkung paos perkawis ieu, dihaturan kanggo ngalengkepan.
Wikipedia basa Sunda

Logo Wikipedia
basa Sunda
Mimiti15 Maret 2004
Jumlah artikel39.966
Jumlah kaca69.899
Jumlah berkas541
Pamaké kadaptar21.423
Kuncén7

su.wikipedia.org
This article is issued from Wikipedia. The text is licensed under Creative Commons - Attribution - Sharealike. Additional terms may apply for the media files.