Jumaah, 18 Désémber 2020 · 19.52 UTC ·
ᮃᮊ᮪ᮞᮛ
Wilujeng Sumping di Wikipédia

Énsiklopédi bébas basa Sunda, anu bisa diédit ku saha baé.

Budaya · Géografi · Sajarah · Sunda · Téhnologi · Kategori Séjén

Nepi ka danget ieu geus aya
60.559 artikel sarta 25.119 pamaké nu kadaptar



18/12/2020 · 19.52 UTC ·

Wilujeng Sumping di Wikipédia

Énsiklopédi bébas basa Sunda nu bisa diédit ku saha baé. Kiwari kakara mibanda 60.559 artikel jeung 25.119 pamaké kadaptar.

1966 - Satelitt Saturnus, Epimetheus, katimu

Poé ieu dina sajarah

1271 - Kublai Khan ngamimitian Dinasti Yuan di China.
1622 - Portugis ngéléhkeun Kongo dina Patempuran Mbumbi.
1916 - Patempuran Verdun dina PD I réngsé, Jérman kasoran ku Perancis.
2005 - Perang Sodara di Chad dimimitian.
2006 - Banjir rohaka di Malaysia dimimitian.


Gambar Petingan

Taj Mahal




Adegan Taj Mahal di Agra, Utar Pradesh, India.

Artikel Petingan

Kadu (Durén)

Warna buahna béda-béda ti mimiti héjo semu konéng, sarta miboga wangun mimiti lonjong nepi ka buleud. Kulit buahna tapasan sarta beungeutna dipinuhan ku cucuk nu seukeut. Buah kadu ngaluarkeun ambeu anu nyegak sarta has. Bagian buah anu bisa didahar nyaéta pamungkus siki anu boga warna semu konéng, anu nangtayungan sikina. Réa jelema nganggap buah kadu minangka buah anu ngeunah. Tapi sawaréh deui henteu tahan ku ambeuna sarta nganggap ambeuna bau pisan.


Panglawungan

Sunda Ngajomantara!
Kiwari baraya Sunda nu ngokolakeun
Wikipédia geus kawilang loba.
Anjeun bisa miluan ngamekarkeun
ieu Wikipédia bareng jeung baraya séjénna.

PANGLAWUNGAN


Pitulung

Wikipédia téh énsiklopédi nu disusun réréongan
ku nu maracana. Kiwari geus aya 60.559 artikel.
Anjeun, atawa sing saha waé, bisa ngédit ampir
sakabéh artikel ayeuna kénéh ku cara ngaklik
tumbu édit nu aya dina luhur unggal kaca.

NULIS DI WIKIPÉDIA


Kaca Husus

  • Anyar Robah
  • Kategori
  • Sawala
  • Panglawungan
  • Unjal Berkas
  • Akun Global
  • Kontribusi
  • Kuncén
Pakakas Wiki
  1. Johannes Latuharhary (id, 🗘)
  2. Gilgamesh (id)
  3. Maria Theresia (id, 🗘)
  4. Perjangjian internasional (id, 🗘)
  5. Muammar Khadafi (id, 🗘)
  6. Sapfo (id, 🗘)
  7. Angulimala (id)
  8. Muwaqqit (id, 🗘)
  9. Anwar Tjokroaminoto (id, 🗘)
  10. Iqro (id, 🗘)
Tarjamahkeun Artikel


Keur Lumangsung

Portal:Keur lumangsung/Désémber 2020

Warta Kiwari

Wikipédia Nusantara
Indonésia  Acéh  Bali  Banjar  Banyumasan
Bugis  Gorontalo  Jawa  Malayu
Minang  Tetun
Proyék Basa Sunda
WikiCutatan  WikiKamus  WikiBuku

Wikipédia Nusantara
  1. Basa Inggris (5.861.835 artikel)
  2. Basa Cébu (5.365.457 artikel)
  3. Basa Swédia (3.747.716 artikel)
  4. Basa Jérman (2.306.689 artikel)
  5. Basa Perancis (2.109.076 artikel)
Wikipédia Pangonjoyna
Sunda Ngajomantara!
Kiwari baraya Sunda nu ngokolakeun Wikipédia geus kawilang loba. Anjeun bisa miluan ngamekarkeun ieu Wikipédia bareng jeung baraya séjénna.

Panglawungan

Pitulung Ngédit

Wikipédia téh énsiklopédi nu disusun réréongan ku nu maracana. Kiwari geus aya 60.559 artikel. Anjeun, atawa sing saha waé, bisa ngédit ampir sakabéh artikel ayeuna kénéh ku cara ngeklik tutumbu édit nu aya dina luhur unggal kaca.
Pitulung

Pakakas Wiki
  • Anyar Robah
  • Kategori
  • Sawala
  • Panglawungan
  • Unjal Berkas
  • Akun Global
  • Kontribusi
  • Kuncén

Kaca Husus

Artikel nu Dipikabutuh
  1. Johannes Latuharhary (id, 🗘)
  2. Gilgamesh (id)
  3. Maria Theresia (id, 🗘)
  4. Perjangjian internasional (id, 🗘)
  5. Muammar Khadafi (id, 🗘)
  6. Sapfo (id, 🗘)
  7. Angulimala (id)
  8. Muwaqqit (id, 🗘)
  9. Anwar Tjokroaminoto (id, 🗘)
  10. Iqro (id, 🗘)


Warta Kiwari

Portal:Keur lumangsung/Désémber 2020

Wikipédia Nusantara

Wikipédia Nusantara
Indonésia  Acéh  Bali  Banjar  Banyumasan  Bugis  Gorontalo  Jawa  Malayu  Minang  Tetun
Proyék Basa Sunda
WikiCutatan  WikiKamus  WikiBuku
Wikimédia Indonésia

Wikipédia Pangonjoyna
  1. Basa Inggris (5.861.835 artikel)
  2. Basa Cébu (5.365.457 artikel)
  3. Basa Swédia (3.747.716 artikel)
  4. Basa Jérman (2.306.689 artikel)
  5. Basa Perancis (2.109.076 artikel)
Sadaya Wikipédia


Wikipédia dijalankeun ku Yayasan Wikimédia, hiji yayasan tanpabati nu didaptarkeun di Florida, AS. Wikimédia ngajalankeun sababaraha proyék wiki multibasa séjénna nu sipatna nembrak:

Wiktionary
Kamus bébas
Wikisource
Wikisource
Dokumén Bébas
Wikiquote
Wikiquote
Kumpulan Cutatan
Wikibooks
Wikibooks
Pustaka jeung Manual
Wikinews
Wikinews
Warta Bébas
Wikispecies
Diréktory Spésies
Wikivoyage
Inpo Liliaran
Wikiversity
Wikiversity
Sarana Diajar Bébas
Commons
Commons
Gudang média keur balaréa
Wikidata
Dadasar Pangaweruh Bébas
MediaWiki
MediaWiki
Koordinasi MediaWiki
Meta-Wiki
Koordinasi sadaya proyék Wikimédia
This article is issued from Wikipedia. The text is licensed under Creative Commons - Attribution - Sharealike. Additional terms may apply for the media files.