Wikipedia basa Belanda

Wikipedia basa Belanda (basa Belanda: Nederlandstalige Wikipedia) yakuwe edisi Wikipedia sing nggunakna basa Belanda. Edisi kiye digawe tanggal 19 Juni 2001. Neng wulan Desember 2011, Wikipedia kiye nduweni 883.000 artikel, lan dadi 10 besar Wikipedia sing artikele paling akeh.

Wikipedia basa Belanda
URL http://nl.wikipedia.org/
Tipe situs Proyek ensiklopedia internet
Diluncurna21 Juni 2001

Pranala njaba

This article is issued from Wikipedia. The text is licensed under Creative Commons - Attribution - Sharealike. Additional terms may apply for the media files.