1. heinäkuuta 2019

Pirkanmaan käräjäoikeus tuomitsi 27-vuotiaan irakilaisen Tania Hocine Mohamed -nimisen miehen kahdesta raiskauksesta.

Mies houkutteli Tampereen keskustasta humaltuneita naisia autoonsa. Raiskaukset tapahtuivat joulukuussa 2018 ja maaliskuussa 2019. Mies oli molemmissa tapauksissa tarjonnut autokyytiä.

Joulukuun tapauksessa mies oli vienyt uhrin autollaan talolle, jossa naisen poikaystävä asui. Perille päästyään nainen oli aikeissa hakea sisältä rahaa maksaakseen matkansa, mutta hänen jalkansa eivät kantaneet. Naisen kertoman mukaan mies oli saanut hänet takaisin autoon ja tämän jälkeen raiskasi hänet. Raiskauksen jälkeen mies otti kuvia uhrista.

Maaliskuun tapauksessa toisen uhrin kertoman mukaan hän oli havahtunut hereille miehen autossa Turtolan Citymarketin parkkipaikalla raiskattuna.

Vankeustuomion pituudeksi tuli kolme vuotta. Tuomio ei ole vielä lainvoimainen.

Aamulehden mukaan sama mies on tuomittu Tanskassa 17-vuotiaan tytön raiskauksesta. Uhri oli joutunut raiskatuksi nukkuessaan oppilaitoksen asuntolassa. Mies karkotettiin Tanskasta.

Lähteet

Jaa uutinen:      


This article is issued from Wikinews. The text is licensed under Creative Commons - Attribution - Sharealike. Additional terms may apply for the media files.