8. kesäkuuta 2019

Lava-autolla liikkeellä ollut humaltunut kuljettaja törmäsi takaapäin amissien hevosvaunuun Yhdysvalloissa. Törmäyksen seurauksena kaksi aikuista ja viisi lasta ponnahtivat ulos vaunusta. Kolarissa ei vältytty henkilövahingoilta, sillä hevosvetoisen vaunun matkustajista nainen ja kaksi lasta loukkaantuivat vakavasti ja kaksi lasta sai surmansa. Toinen onnettomuuspaikalla kuolleeksi todetuista lapsista oli kaksivuotias ja toinen kuuden vuoden ikäinen. Vakavia vammoja saaneet mutta eloon jääneet lapset olivat kolme- ja neljävuotiaita.

Amissien käyttämän kulkuneuvon ja lava-auton välinen kolari sattui perjantai-iltana Michiganin osavaltion eteläosassa sijaitsevassa Algansee Townshipissa. Michiganin alueella amisseja elää arviolta noin 15,5 tuhatta. Sitä enemmän heitä asuu Yhdysvaltain osavaltioista Indianassa, New Yorkissa, Pennsylvaniassa, Ohiossa ja Wisconsinissa.

Lähteet

Jaa uutinen:      


This article is issued from Wikinews. The text is licensed under Creative Commons - Attribution - Sharealike. Additional terms may apply for the media files.