ShqiptarëtSHQIPTARËT


nga
George Fred Williams


redaktor
Zeke
2007
Parathënie e botimit të parë
Parathënie e botimit të dytë
Përmbajtja... ... ...
faqe
TOKA DHE BANORËT... ... ...
...1
NGATËRRESAT E FUQIVE TË MËDHA... ... ...
...2
RËNIA E QEVERISË SË VIDIT ... ... ...
...3
PËRPJEKJET PËR LIRI... ... ...
...4
ÇFAR MUND TË BËJNË SHTETET E BASHKUARA TË AMERIKËS ... ... ...
...5

Materiali është pregaditur nga Zeke amëza dhe gjendet nën licencen të lirë për përdorim të gjërë në amëzen sq.wikibooks.org (E drejta)
This article is issued from Wikibooks. The text is licensed under Creative Commons - Attribution - Sharealike. Additional terms may apply for the media files.