Koha e rojtarit të margaritarëveKoha e rojtarit të margaritarëve


nga
Besnik Bardhi
(përmbledhje)


redaktor
Hipi Zhdripi
shkurt 2009
Libri Koha e rojtarit të margaritarëve është një përmbledhje e artikujve të botuara nga Besnik Bardhi
dhe letrave këmbyese e artikuj të miqëve të tij.
This article is issued from Wikibooks. The text is licensed under Creative Commons - Attribution - Sharealike. Additional terms may apply for the media files.