Polkupyörän osia.

Tervetuloa Polkupyörän huolto ja korjaus -wikioppaaseen! Oppaan tarkoituksena on kertoa polkupyörän huoltamisesta ja korjaamisesta havainnollisella ja selkeällä tavalla.

Opas on vasta aluillaan, mutta toivottavasti se laajenee pian kattamaan polkupyörän perushuollon ja ajan mittaan myös syvällisemmän korjaamisen. Jokainen asiasta tietävä on tervetullut kirjoittamaan tätä opasta. Tärkeintä on saada asiasisältö mahdollisimman kattavaksi, joten älä murehdi liikaa omia kirjoitustaitojasi. Asiantuntemus on paljon tärkeämpää!

Tältä pääsivulta voit siirtyä tutkimaan haluamaasi aihetta. Ennen työhön ryhtymistä kannattaa tutustua tarvittaviin työkaluihin. Jos pyörän osat ovat ennestään tuntemattomia, apu löytyy Polkupyörän osat -sivulta.

Jos haluat lisätä oppaaseen uusia ohjeita, tee niistä oma kohtansa luetteloon, mutta ensisijaisesti laajenna jo olemassa olevia ohjeita.

Yleistä

Huolto-ohjeet

Asennusohjeet

This article is issued from Wikibooks. The text is licensed under Creative Commons - Attribution - Sharealike. Additional terms may apply for the media files.