Tämä kirja käsittelee digitaalitekniikan perusteita. Digitaalitekniikan perusteet liittyvät tiukasti diskreettiin matematiikkaan, mutta tämän kirjan lukeminen ei kuitenkaan edellytä mitään esitietoja asiasta. Kaikki tarvittavat esitiedot esitetään tässä kirjassa.

Käytännön komponentteja käsittelevässä osassa "digitaalielektroniikka" oletetaan kuitenkin sähkötekniikan peruskäsitteet virta, jännite ja resistanssi tutuiksi. Lukija voi opiskella ja/tai kerrata nämä asiat piiriteoriasta (Circuit Theory).

Tätä kirjaan täydentäväksi laboratoriotyömoduuliksi sopii hyvin esimerkiksi VHDL-kieli FPGA-suunnittelussa - perusteet ja käytännöt.


Tämä teksti on tuotu vieraskielisestä lähteestä ja sen käännös on keskeneräinen.
Voit auttaa Wikikirjastoa tekemällä käännöksen loppuun.

Sisällysluettelossa olevia punaisena näkyviä suomenkielisiä sivuja ei vielä ole kirjoitettu. Puutuvan sivun kirjoituksen voi aloittaa tästä linkistä. Uuden sivun alkuun liitetään myös Digitaalipiirit-malline ja sivu pitää myös yhdistää kielilinkeilä sisällysluetteloon sulkeisiin merkittyyn vastaavaan englanninkieliseen sivuun ja päinvastoin. Sen jälkeen, kun suomenkieleset sivut ovat valmiit ja linkitetty kielilinkeillä en-sivujen kanssa molemoiin suuntiin, voi englanninkieliset linkit poistaa sisällysluettelosta.

Sisältö

Osa 1: Digitaalitekniikan perusteet

Osa 2: Kombinaatiologiikka

Osa 3: Sekvenssilogiikka

Osa 4: Digitaalielektroniikka

Osa 5: syntetisoituva VHDL-kieli

  • ..

Katso myös

Aiheesta muualla

  • <lisätietoviitteet tänne>
This article is issued from Wikibooks. The text is licensed under Creative Commons - Attribution - Sharealike. Additional terms may apply for the media files.