Benvinguts a !

L'enciclopèdia infantil que tu pots editar.
Avui és dimarts, 12 de gener de 2021 i tenim 496 pàgines.
Article del mes

Un animal és un ésser viu. Els animals són diferents de les plantes, però no són l'única mena d'éssers vius al món. N'hi ha un munt d'altres, com són ara fongs o bacteris.

Hi ha moltes menes d'animals: la formiga, el ratpenat i els rens, però també el pop, el periquito i l'estrany ornitorrinc són animals. Els animals més coneguts són fàcils de distingir, perquè tenen cames o ales o aletes, o alguna altra cosa (algun altre membre) que utilitzen per moure's: les plantes, per exemple, no es mouen. D'altres animals, com els cargols, no tenen extremitats, tot i que són capaços de moure's.


Notícies de Vikidia

25 de maig de 2017
  • Comença el Projecte Espanya per crear els articles sobre les comunitats autònomes i les seves capitals. Apunta-t'hi!
4 de juliol de 2016
  • Hem renovat la portada! Pots deixar comentaris sobre la portada a la discussió.
Què és Vikidia?

Vikidia és un enciclopèdia lliure per a nens i joves d'entre 8 i 13 anys, per als que volen una presentació simple d'un tema i pels que estan aprenent el català.
Va obrir les seves portes el 3 de febrer de 2015 i tothom pot participar, independentment de la seva edat. Aquesta enciclopèdia lliure existeix també en altres idiomes com el francès, el castellà, l'italià, el rus, l'anglès, el basc, i el sicilià. A més, també existeix una enciclopèdia infantil per a nens en neerlandès, Wikikids.
Més informació


Ajuda'ns!

En els últims 30 dies, hi ha hagut 7 usuaris actius!

Si vols formar part d'aquesta comunitat és tan fàcil com crear-te un compte! Ja ho veuràs, és molt ràpid i fàcil.

Si ja t'has creat un compte i no saps què fer, pots preguntar a la cabanya de Vikidia, el lloc on els usuaris es reuneixen per parlar de temes sobre Vikidia. Si vols, també pots connectar-te al xat de Vikidia però pensa que no hi ha gent connectada a totes hores!

Si vols saber les normes de Vikidia pots llegir les normes bàsiques.Altres llengües

Si tens ganes de practicar un altre idioma pots visitar aquestes versions de Vikidia:

Vikidia en anglès · Vikidia en basc · Vikidia en castellà · Vikidia en francès · Vikidia en italià · Vikidia en rus · Vikidia en sicilià
This article is issued from Vikidia. The text is licensed under Creative Commons - Attribution - Sharealike. Additional terms may apply for the media files.