Benvinguts a !

L'enciclopèdia infantil que tu pots editar.
Avui és dilluns, 8 de octubre de 2018 i tenim 476 pàgines.
Article del mes

El cometa Hale-Bopp, vist el 1997, des de Croàcia.

Un cometa és una gran bola de gel i pols congelada, que viatja per tot el Sistema Solar. En arribar prop del Sol, la calor fa que s'evapori, i projecta un plomall de vapor i pols, la "cua". En aquest punt, el cometa emet llum, i pot ser vist des de la Terra.

Al contrari del que molta gent pensa, la cua no sempre va al darrere del cometa. La cua es dirigeix cap al Sol. Per tant, quan s'allunya del Sol, la cua es dirigeix cap a enrere, però quan s'apropa la cua es dirigeix cap endavant.


Notícies de Vikidia

25 de maig de 2017
  • Comença el Projecte Espanya per crear els articles sobre les comunitats autònomes i les seves capitals. Apunta-t'hi!
4 de juliol de 2016
  • Hem renovat la portada! Pots deixar comentaris sobre la portada a la discussió.
Què és Vikidia?

Vikidia és un enciclopèdia lliure per a nens i joves d'entre 8 i 13 anys, per als que volen una presentació simple d'un tema i pels que estan aprenent el català.
Va obrir les seves portes el 3 de febrer de 2015 i tothom pot participar, independentment de la seva edat. Aquesta enciclopèdia lliure existeix també en altres idiomes com el francès, el castellà, l'italià, el rus, l'anglès, el basc, i el sicilià. A més, també existeix una enciclopèdia infantil per a nens en neerlandès, Wikikids.
Més informació


Ajuda'ns!

En els últims 30 dies, hi ha hagut 7 usuaris actius!

Si vols formar part d'aquesta comunitat és tan fàcil com crear-te un compte! Ja ho veuràs, és molt ràpid i fàcil.

Si ja t'has creat un compte i no saps què fer, pots preguntar a la cabanya de Vikidia, el lloc on els usuaris es reuneixen per parlar de temes sobre Vikidia. Si vols, també pots connectar-te al xat de Vikidia però pensa que no hi ha gent connectada a totes hores!

Si vols saber les normes de Vikidia pots llegir les normes bàsiques.Altres llengües

Si tens ganes de practicar un altre idioma pots visitar aquestes versions de Vikidia:

Vikidia en anglès · Vikidia en basc · Vikidia en castellà · Vikidia en francès · Vikidia en italià · Vikidia en rus · Vikidia en sicilià
This article is issued from Vikidia. The text is licensed under Creative Commons - Attribution - Sharealike. Additional terms may apply for the media files.